(VIDEO) OKRŠAJ HRVATSKOG I SRPSKOG KOŠARKAŠKOG TALENTA: Zubac mu je opalio vrhunsku blokadu, a evo kako je Srbin uzvratio

Autor: Bruno Herljević

Zubac je protiv Nuggetsa dobio nevjerojatnih 26 minuta na parketu i maksimalno ih je iskoristio. Ostvario je svoj prvi 'double-double' sa 11 koševa i 13 skokova te s po jednom asistencijom i jednom osvojenom loptom.

Mladi hrvatski centar, Ivica Zubac, odigrao je odličnu utakmicu u dresu L.A. Lakersa koji su na kraju ipak poraženi kod kuće od Denvera 127:121.

Zubac je protiv Nuggetsa dobio nevjerojatnih 26 minuta na parketu i maksimalno ih je iskoristio. Ostvario je svoj prvi ‘double-double’ sa 11 koševa i 13 skokova te s po jednom asistencijom i jednom osvojenom loptom. Isto tako Zubac je zalijepio i tri blokade, a jedna je bila posebno atraktivna.

Zubac je u prvoj četvrtini opalio blok srpskom reprezentativcu Nikoli Jokiću. No, Jokić je odgovorio Zupcu i njegovoj momčadi tako što je do kraja utakmice ubacio 29 koševa i ugrabio 15 skokova te je odveo svoju momčad do pobjede. U zadnjoj četvrtini ubacio je 15 koševa i doveo Denver na 17 koševa prednosti.


Ivica Zubac Denies Nikola Jokic by videosansebastian

Williams je utakmicu završio sa 24 koša za Lakerse, a Nick Young je dodao 22.

Bogdanović i njegov Brooklyn nastavili su užasnim igrama, a ovoga puta slavili su Raptorsi sa 119:109. Brooklyn je imao malu prednost na kraju prvih dvaju dionica, ali u trećoj se Toronto razgoropadio i spustio Netse na tlo. Najbolji kod Toronta bio je DeRozan sa 36 poena, 11 skokova i šest asistencija.




Bogdanović je odigrao 20 minuta i u to vrijeme ubacio nešto skromnijih 11 koševa, ugrabio je tri skoka i uzeo jednu loptu. Najučinkovitiji kod Netsa bio je Brook Lopez sa 28 pogodaka.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.