Facebook: Philadelphia 76ers (Official)/Photo: Jesse D. Garrabrant

(VIDEO) NEZAUSTAVLJIVI DARIO ŠARIĆ! Opet je bio najbolji, a pogledajte i novi ‘double-double’

Autor: Bruno Herljević

Šarić je ponovo bio najefikasniji u svojoj momčadi, ali Sixers je ponovo poražen i to od Bostona koji je slavio sa 116:108.

Dario Šarić odigrao je još jednu sjajnu utakmicu. Šarić je ponovo bio najefikasniji u svojoj momčadi, ali Sixers je ponovo poražen i to od Bostona koji je slavio sa 116:108. Šarić je ubacio 20 poena uz šut iz igre 9/18 i bio je najefikasniji skakač sa 11 ugrabljenih lopti pod košem. Uz to je dodao i jednu blokadu i jednu ukradenu loptu, što je otprilike njegova standardna statistika.

U posljednje vrijeme Šarić je u odličnoj formi i zapravo nosi igru Philadelphije i to baš kada treba povući. Tako je i protiv Bostona čak 14 poena ubacio u drugom poluvremenu, ali nije bilo dovoljno je je Celtics imao raspoloženog Thomasa koji je ubacio 33 poena.

Ipak, Dario može biti sretan barem zbog toga što je peti put u posljednjih šest utakmica bio najbolji na parketu i isto tako po treći put je postigao barem 20 poena na utakmici. Krenuli su ga i skokovi pa je tako došao do drugog uzastopnog ‘double-doublea’,

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.