(VIDEO) NAJDIRLJIVIJI TRENUTAK EUROBASKETA: Dragić dobio Draženov dres i briznuo u plač

Autor: Bruno Herljević

Slovenski 'play' trenutno uživa status božanstva u svojoj zemlji, ali čestitke mu stižu sa svih strana pa tako i iz Hrvatske.

Prvo ime netom završenog Europskog prvenstva u košarci, Slovenac Goran Dragić, rastužio je svoje navijače najavom da završava reprezentacijsku karijeru.

“Ostvario sam ono što sam i želio, osvojio sam zlatnu medalju i mislim da je ovo najbolje vrijeme za oproštaj od reprezetnacije”, kazao je Dragić.

Dragić je bio jedan od najboljih na čitavom prvenstvu, ali u finalu protiv Srbije uložio je ogroman doprinos od 35 poena. Slovenski ‘play’ trenutno uživa status božanstva u svojoj zemlji, ali čestitke mu stižu sa svih strana pa tako i iz Hrvatske.

Naime, Biserka Petrović, Draženova majka, odlučila je Dragiću pokloniti dres svojeg sina iz vremena kada je igrao za New Jersey Nets.

“Ovo je jedan od najljepših poklona koje sam dobio. Dražen je bio moj idol. Neizmjerno hvala Biserki, bila mi je čast nositi dres s brojem tri i učiniti legendu svjetske košarke ponosnom. Počivao u miru”, izjavio je Dragić i nakon toga se rasplakao.

 







Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.