(VIDEO) Ljetna liga: Dukan dobio priliku izgrati za Chicago Bulls i nije razočarao!

Autor: HINA

Dragan Bender nije igrao za Phoenix Sunse koji su u svom posljednjem nastupu u Las Vegasu pobijedili Sacramento Kingse sa 93-87.

Hrvatski košarkaš Duje Dukan dobio je priliku zaigrati za Chicago Bullse u utješnoj utakmici Ljetne NBA lige u Las Vegasu, on je u 99-82 pobjedi Bullsa protiv Philadelphia 76-ersa igrao 29 minuta i za to vrijeme postigao 12 koševa (šut za dva 3-5, trica 2-7) uz po četiri skoka i asistencije te dvije osvojene lopte.

Bullse je do pobjede predvodio Brady Heslip sa 28 poena, dok je Furkan Korkmaz ubacio 22 pogotka za Sixerse.

Dragan Bender nije igrao za Phoenix Sunse koji su u svom posljednjem nastupu u Las Vegasu pobijedili Sacramento Kingse sa 93-87.

U subotu su u Las Vegasu na programu četvrtfinalni susreti u kojima će nastupiti dva hrvatska igrača, Ante Toni Žižić će u dresu Boston Celticsa igrati protiv Dallas Mavericksa, dok će Ivica Zubac u dresu Los Angeles Lakersa igrati protiv Brooklyn Netsa.

Autor:HINA
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.