Photo: Igor Kralj/PIXSELL

(VIDEO) IZBORNIK SRBIJE PONIZIO PREMIJERKU? Đorđević odgovorom izmamio pljesak

Autor: Bruno Herljević

Na društvenim mrežama pojavila se snimka na kojoj Đorđević nakon uzimanja medalja samo prolazi pored premijerke bez pozdrava i rukovanja

Košarkaši Srbije vratili su se kući sa srebrnom medaljom s Europskog prvenstva. Ipak, više se pričalo i jednom detalju nakon utakmice sa Slovenijom nego o samoj košarci, odnosno, o susretu premijerke Srbije Ane Brnabić i Saše Đorđevića.

Na društvenim mrežama pojavila se snimka na kojoj Đorđević nakon uzimanja medalja samo prolazi pored premijerke bez pozdrava i rukovanja. Odmah su počeli komentari kako je izbornik to napravio namjerno, ali ubrzo je na vidjelo izašla i fotografija na kojoj su Đorđević i premijerka zagrljeni.


by videosansebastian

Baš zbog toga je novinarka Telegrafa odlučila dodatno provjeriti o čemu je riječ. “Prvo čestitke na medalji. Na internetu su se pojavili komentari da ste namjerno ignorirali premijerku. Poslije se je izašlo kako ste se grlili s njom i da se sve u redu. Možete li pojasniti tu situaciju, da ne bude nekih zabluda”, pitala je novinarka Đorđevića.

Izbornik je kratko odgovorio: “Hvala vam na čestitkama”. Njegov odgovor prvo je izazvao smijeh, a  potom i pljesak.

 







Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.