(VIDEO) HEZONJA DOBAR U POBJEDI PROTIV BUCKSA: Žestoki sukob suigrača na utakmici Lakersa

Autor: HINA/B.H.

Orlando Magic su sa 126-117 pobijedili Milwaukee Buckse, a Mario Hezonja je u 25 minuta ubacio devet koševa

Sinoć su od hrvatskih košarkaša na terene NBA istrčala samo dvojica, Mario Hezonja je sa svojim Orlando Magicom upisao pobjedu protiv Milwaukee Bucksa, dok su Los Angeles Lakersi Ivice Zubca poraženi od Golden State Warriorsa.

Orlando Magic su sa 126-117 pobijedili Milwaukee Buckse, a Mario Hezonja je u 25 minuta ubacio devet koševa (šut iz igre 4/11, trice 1/4), i upisao pet skokova i jednu asistenciju.
Jonathan Simmons je bio najbolji igrač utakmice sa 35 koševa za Orlando koji je imao šut iz igre 50,6 posto i čiji su igrači zabili 18 trica. Augustin je dodao 32 koša, a Nikola Vučević 22.

Najbolji kod Milwaukeeja bio je Giannis Antetokounmpo koji je utakmicu završio sa 38 koševa, 10 skokova i sedam asistencija, dok je Khris Middleton ubacio 22.

Los Angeles Lakers su sa 106-117 izgubili od Golden State Warriorsa u utakmici u kojoj su obje momčadi igrale bez svojih zvijezda.

Lakers, koji su bili bez Brandona Ingrama, Josha Harta i Kylea Kuzme, bili su izjednačeni s Warriorsima na poluvremenu nakon pogotka Lorenza Balla na kraju druge četvrtine i dolaze u vodstvo od dva koša poslije pogotka Kentaviousa Caldwell-Popea. No to je bilo zadnje vodstvo Lakersa na utakmici jer Golden State (52-16) kreće u seriju od 21-5.

Kevin Durant je predvodio Warriorse, koji su bili bez Stephena Curryja, Klaya Thompsona i Draymonda Greena, sa 26 koševa i šest asistencija.




Najbolji kod Lakersa bio je Julius Randle sa 22 koša, a Isaiah Thomas i Brook Lopezs u ubacili svaki po 20. Ivica Zubac je odigrao pet minuta za Los Angeles i ostao bez pogodaka, no upisao je tri skoka.

Na utakmici je došlo do obračuna među suigračima Lakersa, Isaiaha Thomasa i Juliusa Randlea.




Druge dvije utakmice koje su sinoć igrane odlučene su u produžecima.

Washington Wizards su tek nakon dva produžetka slavili protiv Boston Celticsa sa 125-124. Otto Porter Jr. i Markieff Morris su pogodili zajedno 11 trica, dok je Bradley Beal ubacio 34 koša za pobjedu Wizardsa u gostima.

Jayson Tatum je promašio tricu koja je mogla donijeti pobjedu Bostonu 3.2 sekunde prije kraja drugog produžetka. Najučinkovitiji kod Celticsa, koji su bili bez ozlijeđenih Kyriea Irvinga, Ala Harforda i Jaylena Browna, bio je Marcus Morris sa 31 poenom.

Sacramento Kings su sa 123-119 nakon produžetka slavili protiv Miami Heata. Do pobjede ih je vodio Buddy Hield sa 24 koša, a Zach Randolph je dodao 22 i devet skokova.

Miamiju nije pomogao ni Goran Dragić sa 33 koša, kao ni Wayne Ellington koji je pogodio šest trica za učinak od 22 poena na kraju.

Autor:HINA/B.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.