FOTO: Twitter

(VIDEO) ‘GOTOV SAM!’: NBA zvijezda gorko zaplakala na terenu

Autor: Željka Orešković

Najvećem pehistu NBA-a zaredalo se nekoliko ozljeda

NBA liga nije mogla imati gori početak, u prvoj utakmici sezone teško je stradao Gordon Hayward, a sada je u velikim problemima i Brooklyn. Jedan od ponajboljih igrača, Jeremy Lin ponovo je pretrpio ozljedu za koji se još uvijek ne zna koliko je teška.

U utakmici protiv Indiane Lin je krivo doskočio i ozlijedio koljeno. Jeremy je osjetio da mu je koljeno “otišlo”, sjeo je pod koš i ubrzo zaplakao.

“Gotov sam, gotov sam”, govorio je Lin svojim suigračima, kojima je brzo postalo jasno da na njega više ne mogu računati. Suze su same potekle…

Liječnici Brooklyna ne otkivaju o koliko teškoj ozljedi se radi, ni koliko dugo Lin neće moći igrati, ali mnogi košarkaški stručnjaci strahuju da bi Lin mogao propustiti velik dio sezone. To je izgledno kada se uzme u obzir kakve probleme je Jeremy imao prošle sezone.




U studenom i prosincu nije igrao zbog ozljede tetive lijeve noge, a ista ozljeda dogodila mu se i u siječnju. To je sve nekako zaliječio i prebolio, a ona je u ožujku uganuo gležanj i ponovo morao pauzirati. Ukoliko se obistine prognoze američkih novinara, ovo bi modla biti njegova najteža ozljeda.

Inače, protiv Indiane je igrao 25 minuta, prije nego što se ozlijedio. Za to vrijeme zabio je 18 koševa te je imao četiri asistencije, a malo nade daje činjenica da je uspio odšepati s terena.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.