Facebook: Philadelphia 76ers (Official)/Photo: Kurt Gies

(VIDEO) Dario Šarić najbolji protiv najjače momčadi ove sezone! Trener oduševljen: ‘On je kao slon u staklariji’

Autor: Bruno Herljević

Hrvatski reprezentativac je u 35 minuta provedenih na parketu ubacio 21 koša, a učinku je pridonio sa sedam skokova i rekordnih sedam asistencija.

Hrvatski košarkaš, Dario Šarić, odigrao je još jednu fantastičnu utakmicu za Philadelphiju iako su poraženi od najbolje momčadi ove sezone, Golden Statea. Šarićev Sixers izgubio je sa 119:108, ali je Dario bio najbolji u svojoj momčadi.

Hrvatski reprezentativac je u 35 minuta provedenih na parketu ubacio 21 koša, a učinku je pridonio sa sedam skokova i rekordnih sedam asistencija. Još da ga je malo više išao šut bilo bi tu još dosta poena. Iz igre je gađao 6/15, a promašio je svih šest pokušaja za tricu.

No, to mu trener Brett Brown nije zamjerio, štoviše, čovjek je oduševljen svojim ‘rookijem’.

“Jednostavno obožavam Darija Šarića i sve na njemu me oduševljava. Zaista to mislim. Svi smo mi ovdje govorili o Šariću kao o nekom mitu. ‘Dario Šarić, oh, on dolazi, on dolazi’, ali tko je zapravo Dario Šarić? Priču smo uvije završavali jednom te istom rečenicom – ovaj grad će ga obožavati”, strastveno je govorio Brown.

“Šarić je uvjelovljenje radničkog mentaliteta plavih ovratnika, on je kao slon u staklariji koji nikada ne razočara i uvijek da sve od sebe. Dario toliko puno radi i brine se, on predstavlja ono što želim usaditi svojoj momčadi kako bi grad bio ponosan na nas. Dario nam donosi ponos, čvrstinu i duh, sve ono što želite da vam budu smjernice vašeg mentaliteta. Silno sam ponosan što je skočio u vatru NBA-a”, kazao je trener.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.