(VIDEO) ‘Dario, je*emu, počni se kretati’! Trener usred utakmice žestoko kritizirao Šarića, a pogledajte kako mu je on odgovorio!

Autor: Bruno Herljević

Šarić možda nije odgirao najbolju utakmicu, a to se vidjelo u drugoj četvrtini kada je bio loše postavljen i slabo se kretao. Trener Brett Brown u jednom trenutku je poludio na Darija i usred akcije počeo je urlati na njega da se počne kretati.

Philadelphia je svladala Toronto s 94:89 i upisala svoju 13. pobjedu ove sezone, ali pažnju je na sebe privukao i Dario Šarić sa nekoliko odličnih poteza. Hrvatski reprezentativac završio je utakmicu sa osam koševa, devet skokova, jednom asistencijom i dvije blokade.

Šarić možda nije odgirao najbolju utakmicu, a to se vidjelo u drugoj četvrtini kada je bio loše postavljen i slabo se kretao. Trener Brett Brown u jednom trenutku je poludio na Darija i usred akcije počeo je urlati na njega da se počne kretati. “Dario, je*emu, počni se kretati”, vikao je trener. Kada je akcija završila pozvao ga je sa strane i objasnio mu je da je prestatičan…

Onda je uslijedio igračev odgovor. Dario je već u sljedećem napadu prvo opalio blokadu na zakucavanje Powella, a onda samo par trenutaka kasnije ‘bananu’ je zalijepio i Sullingeru. Suigrači su bili oduševljeni, a Dvorana je proključala.




Osim Darija igrao je i Mario Hezonja za svoj Orlando koji je u gostima izgubio od New Orleansa sa 118:98. Hezonja je u 17 minuta ubacio osam koševa, ugrabio je pet skokova i jednom je asistirao.

Rezultati sinoćnjih utakmica:

Philadelphia – Toronto 94:89




Washington – Memphis 104:101

Charlotte – Portland 107:85

Boston – New York 106:117

New Orleans – Orlando 118:98

Houston – Milwaukee 111:92

Detroit – Atlanta 118:95

Golden State – Oklahoma 121:100

Sacramento – Indiana 100:106

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.