(VIDEO) BENDEROVA UTAKMICA KARIJERE! Zasuo protivnike tricama i to s klupe!

Autor: Bruno Herljević

Bender je posebno iznenadio jer je čak pet puta iz osam pokušaja ubacio za tri poena,

Hrvatski košarkaš Dragan Bender za 29 minuta provedenih na parketu ubacio je 17 poena i zgrabio dva skoka te podijelio jednu asistenciju, ukrao jednu loptu i zalijepio jednu blokadu. Bio je to najbolji učinak u NBA karijeri mladog hrvatskog košarkaša, a njegova momčad iz Phenixa je tijesno slavila sa 108:106 protiv Timberwolvesa.

Bender je posebno iznenadio jer je čak pet puta iz osam pokušaja ubacio za tri poena, najviše je to u obje momčadi na toj utakmici. Alex Len, još jedan igrač iz druge postave Phoenixa, bio je odličan, ubacio je 12 poena i zgrabio čak 19 skokova.

Inače, Phoenixu je pobjedu u ovoj utakmici baš donijela klupa koja je ukupno ubacila 69 poena. Uz Bendera i Lena, koje su Amerikanci već ukrasili nadimkom ‘Blender’, briljirali su i Canaan s 15 poena, pet skokova i sedam asistencija te Daniels s 17 poena i Hous s osam poena.

Spomenimo kako je LeBron James u pobjedi Clevelanda protiv Jazza 109:100 ostvario svoj 60. triple-double i time je preskočio Larryja Birda na vječnoj ljestvici. Utrpao je 29 poena, zgrabio 11 odbijanaca i podijelio je 11 asistencija.

Ostali rezultati

Hornets – Trailblazers 91-93




Knicks – Thunder 111-96

Heat – Clippers 90-85

Rockets – Bucks 115-111




Spurs – Mavericks 98-96

Gizzlies – Celtics 93-102

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.