(VIDEO) Bender dobar u neočekivanoj pobjedi Phoenixa protiv San Antonia, Šarić solidan u porazu Philadelphije

Autor: Bruno Herljević

Bender je proveo na parketu gotovo cijelu posljednju dionicu utakmice, a u tom su razdoblju Sunsi uspjeli nadoknaditi i preokrenuti zaostatak za veliku pobjedu.

Phoenix našega Dragana Bendera iznenadio je pobjedom protiv San Antonia, a dobar učinak imao je i mladi hrvatski košarkaš. Bender je proveo na parketu gotovo cijelu posljednju dionicu utakmice, a u tom su razdoblju Sunsi uspjeli nadoknaditi i preokrenuti zaostatak za veliku pobjedu. Hrvatski ‘rookie’ je u 20 minuta postigao šest koševa i ugrabio je šest skokova, tome je pridodao i jednu asistenciju.

Sunse je do pobjede vodio Devin Booker sa 39 poena, dok je Spurse predvdio s 38 poena Leonard.

Philadelphija je poražena od Washingtona sa 109:93, a drugi hrvatski ‘rookie’ Dario Šarić, odigrao je 25 minuta za Philu i u tom vremenu ubacio devet koševa, ugrabio je skoka i pridodao tome jednu asistenciju.

John Wall je sa 25 koševa te po sedam skokova i koševa bio najzaslužniji za novu pobjedu Wizardsa, dok je Jahlil Okafor sa 26 pogodaka i devet skokova predvodio Sixerse.

Mario Hezonja i Ivica Zubac odigrali su sve zajedno šest minuta za svoje momčadi. Hezonja je igrao samo četiri minute za Orlando u porazi protiv Utahe i postigao je jednu tricu, a Zubac je odigrao dvije minute u porazu Lakersa od Clippersa i pogodio je jednom za dva.




Jazz je do pobjede stigao zahvaljujući Gordonu Haywardu koji je postigao 23 koša i Rudyju Gobertu koji je pridonio sa po 19 poena i skokova, dok je Elfrid Payton bio sjajan  kod Orlanda sa 28 ubačaja i po devet skokova i asistencija.

Kod Clippersa je najbolji bio DeAndre Jorda sa 24 poena i 21 skokom, te Chris Paul sa 20 poena i 13 asistencija. Lakerse je predvodio Clarkson sa 21 košem.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.