(VIDEO) Barcelonin Hrvat istukao košarkaše Reala: Laktario se i naguravao, a na kraju su ga navijači izvrijeđali

Autor: Bruno Herljević

Tomić se baš i nije proslavio efikasnošću, ali zato se istaknuo agresivnom igrom protiv bivše momčadi.

Hrvatski košarkaš, Ante Tomić, jedan je od onih sportaša koji je napravio ‘najveći grijeh’, kao nekadašnji igrač Real Madrida, 2012. godine prešao je u redove Barcelone. Stoga je svaki derbi između tih dvaju momčadi dodatno ‘nabrijan’ ako je Tomić u kadru. Napeto je bilo i u jučerašnjem derbiju 27. kola Eurolige u kojem je Real slavio s 85:69, a Tomić je bio najbolji u svojoj momčadi s 12 koševa i deset skokova.

Ipak, Tomić se baš i nije proslavio efikasnošću, ali zato se istaknuo agresivnom igrom protiv bivše momčadi. Španjolci se i danas zgražaju zbog toga što je Tomić ‘uvalio’ lakat u glavu Jayceeju Carrollu. Amerikanac s azerbajdžanskom putovnicom pao je na parket od udarca, ali suci nosi sudili prekršaj. Carroll je potom iznervirano prekršajem zaustavio Tomića prilikom polaganja, a to mu je bio pet prekršaj na utakmici.

No, nije Carroll bio jedini koji je osjetio Tomićevu agresivnu igru na svojim leđima. Hrvatski košarkaš u jednom je bloku doslovce odnio mladog slovenskog košarkaša Luku Dončića. Pogađate, suci niti to nisu dosudili kao prekršaj.




Nakon utakmice navijači Reala podivljali su zbog Tomićeve igre, a na društvenim mrežama dijele video u kojem Ante ‘laktari’ njihove igrače uz oznaku ‘#hijo de puta’. Prijevod valjda ne treba…

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.