FOTO: YouTube

SRBIJA U STRAHU? ‘Slovenci su favoriti, moćni su i igraju najljepšu košarku na turniru’

Autor: Hina

Iako su uvjerljivo pobijedili jedne od najjačih, čini se da Srbima nije baš svejedno kada se sjete da u finalu igraju protiv Slovenaca.

Izbornik košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević izjavio je kako je Slovenija favorit u finalu Eurobasketa, koji je na rasporedu u nedjelju u 20.30 sati.

“U finale ulazimo mirni i staloženi, ali svjesni što nas čeka protiv Slovenije. Igrat ćemo protiv najbolje ekipe na prvenstvu, neporaženi su, igraju sa puno talenta, tehnike i vica. Utakmica će biti energetski jako zahtjevna, a Slovenci su imali dan odmora više. Slovenci su fizički najbolje pripremljena momčad na EP i mislim da su oni favoriti u finalu”, rekao je Đorđević u petak nakon što je Srbija u polufinalu pobijedila Rusiju sa 87-79.

Najbolji srpski košarkaš Bogdan Bogdanović ističe da Slovenija igra najljepšu košarku na Eurobasketu.

“Slovenija igra najljepšu košarku na Eurobasketu. Moćni su kao ekipa, a imaju i nekoliko iznimnih pojedinaca. Igraju brzo i agresivno, s puno energije, ali to je finale i svatko može imati slab dan. No, i mi imamo puno talenta i dobro se poznajemo. Uostalom, nitko nije ovdje da bi samo nastupio u finalu”, kazao je Bogdanović.

Srpski centar Boban Marjanović pohvalio je Luku Dončića i Gorana Dragića, te dodao: “Ako želimo biti ravnopravni protiv Slovenije moramo igrati čvrsto, sa puno energije, ali i pametno. Uoči Eurobasketa nitko nije vjerovao u nas, ali pokazali smo da smo prava ekipa“.

Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.