Photo: Davor Visnjic/PIXSELL

SNAŽAN POTRES U CEDEVITI: Iz momčadi potjerana čak tri velika ovosezonska pojačanja!

Autor:

Odluka je da će se iz momčadi izbaciti trojica igrača i to trojica igrača koja su ovoga ljeta predstavljena kao velika pojačanja.

Cedevita nije baš najbolje krenula u novu sezonu, aktualni prvak Hrvatske niže poraze u raznim natjecanjima pa je logično bilo za očekivati kako će promjena biti, ali nitko se nije nadao da će biti ovako drastične.

Odluka je da će se iz momčadi izbaciti trojica igrača i to trojica igrača koja su ovoga ljeta predstavljena kao velika pojačanja. Scotty Hopson si može tražiti novi klub, a David Stockton i Duje Dukan ispali su iz momčadi, na njih se ne računa i mogu ako žele igrati u drugoj momčadi.

“Moramo napraviti zaokret. Nisu samo ova trojica kriva, nego cijela momčad na čelu sa mnom”, rekao je trener Veljko Mršić uoči gostovanja kod MZT-a u Skopju.

Predsjednik Mladen Veber bio je konkretniji. “Ovime otvaramo mogućnost da dovedemo igrače koji neće biti tako negativno iznenađenje kao ova trojica. Priznajemo da smo imali lošu selekciju, priznajemo pogrešku i moramo nešto poduzeti”, rekao je Veber za Večernji list.

Hopson je statistički bio najbolji od spomenute trojice, pa možda malo i čudi odluka. “Predobar je to igrač da bismo ga zadržali ako momčad s njim ne funkcionira. Uvijek u ovakvim situacijama ceh plaća stranac od kojeg se najviše očekuje”, kazao je Veber.

Sinu legendarnog Johna Stocktona i Duji Dukanu, koji ima ugovor na tri godine, predloženi je da privremeno igraju za drugu momčad koja igra u A-1 ligi.T

Autor:

ZADNJE VIJESTI