SKANDAL U ŠPANJOLSKOJ! Zbog njega bi Real Madrid mogao ostati bez čak tri trofeja!

Autor: Bruno Herljević

Španjolci pišu kako je Slaughter ovim svjedočenjem stavio Real u jako nezgodnu poziciju, odnosno, da im prijeti gubitak trofeja.

Američki košarkaš, Marcus Slaughter (32) svjedočio je na španjolskom sudu o dobivanju putovnice Ekvatorijalne Gvineje i svojim je iskazom gurnuo Real u veliki problem. Slaughter je igrao u dresu Real Madirda do 2015. godine, a godinu ranije dobio je putovnicu Ekvatorijalne Gvineje, dakle više nije bio stranac i to je Realu otvorilo mjesto za dovođenje još jednog stranca.

Sporan je bio način na koji je došao do putovnice, naime tvrdi da je platio menadžeru da mu izradi lažne isprave. Real bi zbog toga mogao ostati bez tri titule.

Real je u toj sezoni osvojio domaće prvenstvo i kup ispred Barcelone te Euroligu pobjedom protiv Olympiacosa. Slaughter koji danas igra za Darušafaku, a priznao je španjolskom sudu kako je platio 35 tisuća eura svom menadžeru za lažnu putovnicu, a tvrdi kako ju je dobio od nekoga iz Reala, to jest da mu je netko od čelnika reala pribavio potrebnu dokumentaciju, a to je protupravilno jer igrač mora sam nabavljati dokumentaciju i predati je klubu.

Španjolci pišu kako je Slaughter ovim svjedočenjem stavio Real u jako nezgodnu poziciju, odnosno, da im prijeti gubitak trofeja.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.