Sjajni Lowry i DeRozan donijeli Torontu 2-2 protiv Clevelanda u finalu Istoka (VIDEO)

Autor: Igor Knežević

Podsjetimo, Cleveland je vodio 2-0 u ovoj seriji, dapače i prije toga imao niz od 8-0 u doigravanju, no Toronto im sad opasno prijeti...

Košarkaši Toronto Raptorsa pobijedili su na svom terenu momčad Clevelanda 105-99 u četvrtoj utakmici finala Istočne konferencije čime su izjednačili seriju na 2-2. Domaće je predvodio sjajni dvojac, Kyle Lowry ubacio je 35 poena uz šut iz igre 14-20, dok je DeMar DeRozan dodao 32 poena.

Toronto je u jednom trenutku imao i 18 poena prednosti na početku treće četvrtine, zahvaljujući prije svega očajnom šutu za tricu Clevelanda, čiji igrači su u prvom poluvremenu gađali očajnih 3-23. Ipak, u nastavku su počele ulaziti trice, te se prednost domaćih topila.

Na početku zadnje četvrtine Raptorsi su vodili 78-69, no uslijedila je 8-0 serija gostiju za 78-77. U zadnje četiri minute se ušlo s promjenama vodstva, da bi pri rezultatu 101-99 DeRozan zabio koš iz teške pozicije u padu. Nakon toga na drugoj strani J.R. Smith je blokiran od strane Biyomba, a posao je zaključio Lowry sjajnim polaganjem za konačnih 6 poena prednosti.

 U poraženoj momčadi LeBron James je ubacio 29 poena, i imao 9 skokova i 6 asistencija, dok je Irving ubacio 26 poena.

Podsjetimo, Cleveland je vodio 2-0 u ovoj seriji, dapače i prije toga imao niz od 8-0 u doigravanju, no Toronto im sad opasno prijeti…




Autor:Igor Knežević
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.