FOTO: YouTube

ŠARIĆ PRETRPIO NEZGODNU OZLJEDU: Na sljedećoj utakmici igrat će s posebnim pomagalom!

Autor: Bruno Herljević

Pretrage su pokazale kako nije riječ o teškoj ozljedi, ali nije sigurno da će nastupiti protiv LA Lakersa

Hrvatski košarkaš, Dario Šarić, morat će na sljedećoj utamici svoje Philadelphije po prvi put u karijeri zaigrati s posebnim pomagalom.

Naime, morat će nositi naočale koje će mu štiti oba oka. Šarić je na treningu zadobio posjekotinu ispod lijevog oka, a suigrač ga je slučajno prstom pogodio i u desno oko. Dobio je tri šava, ali kako mu se zbog toga zamutio vid na desnom oku morao je u bolnicu.

Pretrage su pokazale kako nije riječ o teškoj ozljedi, ali nije sigurno da će nastupiti protiv LA Lakersa. Možda mu trener da malo odmora, a možda će igrati s naočalama. No, važno je da je Dario dobro i vjerojatno je laknulo svima kada su stigle dobre vijesti.

Šarić ove sezone ima dobar učinak. U 23 utakmice u prosjeku ubacuje 11.4 poena i grabi 6.5 skokova. Ipak, u posljednjih pet utakmica Šarić se vratio u formu kakvu je imao u drugoj polovici prošle sezone kada je nosio momčad u odsutstvu najvećih zvijezda. Ubacuje 15.4 poena, šut mu je gotovo na 50 posto, a grabi 8.8 skokova po utakmici.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.