Screenshot

Šarić loš kao i Philadelphia, Hezonja najgori na parketu (VIDEO)

Autor: Bruno Herljević

Hrvatski košarkaš, Dario Šarić, proveo je 23 minute na parketu, a postigao je četiri poena uz šut 2/6, a tom je dodao i dva skoka i dvije asistencije.

Philadelphia nastavlja s lošom formom, u prvih šest utakmica upisali su šest poraza, ovoga puta od njih je bila bolja Utah sa 109:84. Hrvatski košarkaš, Dario Šarić, proveo je 23 minute na parketu, a postigao je četiri poena uz šut 2/6, a tom je dodao i dva skoka i dvije asistencije. Gordon Hayward bio je najbolji kod protivnika s 20 poena.

Bolje nije prošao ni Mario Hezonja ni njegov Orlando koji je doživio težak poraz od Chichaga 112:80. Hezonja je imao izrazito loš šut, pogodio je devet poena, ali uz šut 4:13 i 1:6 za tricu. isto tako hrvatski reprezentativac bio najlošiji po +/- statistici. Spomenimo kako Damjan Rudež konačno dobio svoje prve minute za Orlando. Igrao je deset minuta, šutirao dva puta i dva puta promašio. Kod Chichaga najbolji je bio Jimmy Butler.

Aktualni MVP, Steph Curry, odigrao je čudesnu utakmicu i stigao je do novog rekorda. Postigao je 46 poena i tome dodao pet asistencija i skokova u pobjedi svojeg Golden Statea protiv New Orleansa 116:106. Gađao je Curry čak 13 trica i tako je postavio rekord po broju trica na jednoj utakmici. Nadmašio je dosadašnji rekord od 12 trica koji su držali Kobe Bryant i Donyell Marshall. Anthony Davies bio je najbolji kod poražene momčad s 33 poena i 13 skokova.

Clippersi si slavili protiv Detroita s 114:82, Oklahoma je odigrala 97:85 s Miamijem. Harden je odigrao još jednu odličnu utakmicu u pobjedi Houstona protiv Washingtona 114:106, ubacio je Harden 32 poena, dodao je 15 asistencija i upisao šest skokova.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.