PRVACI PRED ISPADANJEM: Oklahoma povela 3-1 protiv Golden Statea! (VIDEO)

Autor: Igor Knežević

Serija se sada seli natrag u Oakland, gdje će Golden State pokušati pobijediti u sljedeće dvije domaće utakmice...

Branitelji naslova NBA prvaka, Golden State Warriorsi na rubu su ispadanja u doigravanju, nakon što su sinoć poraženi kod Oklahoma Cityja sa 118-94, čime su Thunderi poveli sa 3-1 u seriji u finalu Zapada.

Definitivno prvi čovjek domaćih bio je Russell Westbrook koji je odigrao sjajnu utakmicu, upisao triple-double, sa 36 poena, 11 skokova i isto toliko asistencija, Kevin Durant je dodao 26 poena i 11 skokova, a Serge Ibaka 17 poena i 7 skokova.

Zanimljivo, Warriorsima je ovo bilo prvi put u sezoni da su upisali dva poraza zaredom, a da stvar bude gora obje utakmice su izgubili s više od 20 poena razlike. Domaći su briljirali u prvom poluvremenu u napadu, zabivši čak 72 poena, naspram 53 Golden Statea.

Uspjeli su se Curry i društvo primaknuti u trećoj četvrtini na 80-74, prije svega zahvaljujući Klayu Thompsonu koji je u samo 7 minuta ubacio čak 19 poena, ali to je bilo sve od njih. Do kraja četvrtine Oklahoma je vratila prednost na ugodnih 94-82 i u zadnjoj do kraja razmontirala prvake.

Curry je ponovno podbacio, ubacivši samo 19 poena, od čega šutirajući za tricu 2-10, 6-20 ukupno iz igre, dok je Klay Thompson bio najbolji kod gostiju sa 26 poena, uz šut iz igre 9-17.

Serija se sada seli natrag u Oakland, gdje će Golden State pokušati pobijediti u sljedeće dvije domaće utakmice…




Autor:Igor Knežević
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.