Facebook: Milica Dabović (OFFICIAL)

POTRESNA ISPOVIJEST SLAVNE SRPSKE KOŠARKAŠICE: ‘Predsjednik kluba me napao i tražio seks, a onda…’

Autor: Bruno Herljević

Milica je otkrila samo dio onoga što ženske sportašice prolaze po inozemnim klubovima, ali to nije jedina zanimljivost iz njezina života.

Slavna srpska košarkašica, Milica Dabović, nedavno se oprostila od reprezentacije u kojoj je bila kapetan proteklih pet godina, a u intervjuu za srpsku Gloriju iznijela potresne detalje iz svoje klupske karijere. Dabović je navela kako ju je u jednom klubu napao predsjednik.

“Bilo je to u Grčkoj, kada sam igrala za Pale Faliro u sezoni 2009./2010. Napao me predsjednik kluba jer je htio seksualni odnos sa mnom. Naravno, odbila sam ga i zbog toga mi nije bila isplaćena plaća ni ono što mi je stajalo u ugovoru”, izjavila je Dabović. Milica je otkrila samo dio onoga što ženske sportašice prolaze po inozemnim klubovima, ali to nije jedina zanimljivost iz njezina života.

Otkrila je i kako svakoga dana lije suze zbog brata Milana koji je završio u zatvoru nakon što su ga uhvatili s dvije i pol kile kokaina.

“Sto puta dnevno pomislim na njega. Boli me sve ovo. Suze su mi krenule jer me nije mogao gledati na oproštaju od reprezentacije. Griješe svi oni koji misle da sam plakala zbog završetka karijere”, kazala je Milica i stala u obranu brata, “Nitko nije bezgrješan, pa ni moj brat. Odlazim kod njega u zatvor i nosim mu hranu”, priča Dabović.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.