Screenshot

Philadelphia osmi puta poražena, Šarić oduševio lijepim zakucavanjem, Bogdanović slavio protiv Bendera (VIDEO)

Autor: Bruno Herljević

Sixersi su imali prednost od četiri poena u prvoj četvrtini, ali Atlanta je u drugoj dionici izvela veliku seriju 14:2 i odlijepila se, a do poluvremena je bilo 59:48.

Philadelphija se vratila na stare staze, nažalost one loše koje nose poraze. Sixersi su poraženi po osmi puta ove sezone, a Dario Šarić ubacio je 12 poena. Brooklyn Netsi Bojana Bogdanovića slavili su protiv Phoenixa Dragana Bendera sa 122:104.

Philadelphija je u petak slavila po prvi puta ove sezone, ali veselje je kratko trajalo, u subotu su doživjeli novi poraz od Atlante 117:96. Hrvatski košarkaš, Dario Šarić ubacio je 12 koševa, a čak deset u prvom poluvremenu, učinku je pridodao sedam skokova i jednu asistenciju, a na parketu je proveo nešto više od 27 minuta. Sixersi su imali prednost od četiri poena u prvoj četvrtini, ali Atlanta je u drugoj dionici izvela veliku seriju 14:2 i odlijepila se, a do poluvremena je bilo 59:48. Imala je Philadelphija prilike u trećoj dionici stići pa i prestići Hawkse, ali nisu uspjeli.

Najefikasniji u redovima Sixersa bio je Jahlil Okafor sa 18 poena, a kod Atlante najuvjerljiviji je bio Tim Hardaway s 20 koševa i tri skoka.

Spomenimo kako je Šarić oduševio publiku sjajnim zakucavanjem.

Netsi, Bojana Bogdanovića i Amerikanca s hrvatskom putovnicom, Justina Hamiltona, slavili su protiv Phoenixa, Dragana Bendera sa 122:104. Bogdanović je igrao nešto više od pola sata na parketu, a ubacio je sedam poena i pridonio sa pet skokova i dvije asistencije, dok je Hamilton ubacio također sedam koševa. Treći Hrvat na parketu, Bender, igrao je svega 7:38 minuta i za to vrijeme ubacio je pet koševa i upisao je jedan skok. Netsi su opasno visjeli četiri minute prije kraja kada je Phoenix stigao na dva poena razlike, ali onda su do kraja potegnuli i ostvarili važnu pobjedu.




Najefikasniji kod Netsa bio je Hollis-Jefferson koji je predvodio momčad s 20 koševa i 13 skokova. Kod Phoenixa najbolji je bio Warren sa 18 poena.

Rezultati: 




Miami Heat – Utah Jazz 91:102

Milwaukee Bucks – Memphis Grizzlies 106:96

Toronto Raptors – New York Knicks 118:107

Atlanta Hawks – Philadelphia 76ers 117:96

Denver Nuggets – Detroit Pistons 95:106

Phoenix Suns – Brooklyn Nets 104:122

Chicago Bulls- Washington Wizards 106:95

Houston Rockets – San Antonio Spurs 100:106

Minnesota Timberwolves – LA Clippers 105:119

Indiana Pacers- Boston Celtics 99:105

New Orleans Pelicans – LA Lakers 99:126

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.