Screenshot

Petrovićev time-out hit na društvenim mrežama: ‘Srbija nam je 25 poena dala na bazi ku*ca’ (VIDEO)

Autor: Bruno Herljević

Izbornih hrvatske košarkaške reprezentacije bio je izrazito ljut kada je momčad počela popuštati.

Hrvatska košarkaška reprezentacija izgubila je od Srbije na turniru Super 4 u Cordobi. Turnir je bio provjera uoči Olimpijskih igara, a Hrvatska je ostavila pristojan dojam, iako je poražena od Argentine i Srbije. Utakmica sa Srbijom bila je podijeljena, prve dvije četvrtine dominirala je Hrvatska i to uvjerljivo, dok je u nastavku Srbija malo dodala gas, a Hrvatska stala na kočnicu. Na koncu je rezultat išao u korist Srbije 86:77.

No, jedan detalj s utakmice svakako treba izdvojiti jer se u kratkom roku proširio društvenim mrežama. Naime, u trenutku kada je Hrvatske krenula prosipati vodstvo, ali je još uvijek vodila 27:25, Aco Petrović pozvao je time-out i počeo grmiti na hrvatske igrače.

“Mi smo 27 poena dali na bazi naše dobre igre. Oni su 25 dali na bazi ku*ca! Ništa. Samo na pi*darije”, urlao je Petrović. A kako je hit time-out iz Cordobe izgledao, provjerite i sami.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.