Facebook: Mario Hezonja

Mario Hezonja briljirao u napadu, a u obrani potpuno podbacio (VIDEO)

Autor: Bruno Herljević

"Svaki će košarkaš imati sampouzdanje Russella Westbrooka ako će ga čuvati Hezonja", konstatirao je preko Twittera, Michael Pina košarkaški suradnik Bleachera.

Hrvatski košarkaški reprezentativac, Mario Hezonje, zabio je 17 koševa u predsezonskoj utakmici između svojeg Orlanda Magica i Cleveland Cavaliersa, a slavili su aktualni NBA prvaci s 117:102. Hezonja je bio jedan od najefikasnijih. U nešto više od 25 minuta, koliko je proveo na terenu, ubacio je 17 koševa i jednu asistenciju i dva skoka. Gađao je tri od šest trica, ali u obrani je, prema mišljenjima stručnjaka, podbacio.

“Svaki će košarkaš imati samopouzdanje Russella Westbrooka ako će ga čuvati Hezonja”, konstatirao je preko Twittera, Michael Pina košarkaški suradnik Bleachera.

Uz Hezonju za Orlando je igrao i još jedan hrvatski košarkaš, Damjan Rudež, koji je na parketu proveo nešto više od 14 minuta i za to vrijeme zabio je tri koša, asistirao je dva puta i ubrao jedan skok. Spomenimo kako je Magic nastupio s 13 novih igrača i realno nije imao previše šanse protiv Cavsa koji su vodili gotovo cijelu utakmicu i u jednom trenutku imali čak 29 koševa prednosti. Kod Magica je najefikasniji bio Jeff Green sa samo dva koša više od Hezonje, dok je kod Cavsa, koji je uglavnom igrao bez Jamesa, najunčikovitij bio Jordan McRae s 20 koševa, pet asistencija i sedam skokova.

Nova NBA sezona počinje 25. listopada, a Magic će protiv Clevelanda igrati već 29. listopada.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.