HOUSTON ROCKETS NA PRODAJU! Vlasnik stavio moćnu NBA momčad na bubanj samo par dana nakon potpisa rekordnog ugovora

Autor: HINA

Alexander nije objavio cijenu, međutim prema podacima magazina Forbes Rocketsi su procijenjeni na 1,6 milijardi dolara.

NBA momčad Houston Rockets je na prodaju, najavio je vlasnik kluba Leslie Alexander.

Alexander nije objavio cijenu, međutim prema podacima magazina Forbes Rocketsi su procijenjeni na 1,6 milijardi dolara.

“Bila mi je čast voditi Houston sve ove godine. Dva puta smo bili prvaci lige, imali smo nekoliko All Stars igrača, a nekoliko igrača smo ‘pospremili’ u Kuću slavnih,” kazao je Alexander koji je kupio klub 1993. godine za 85 milijuna eura.

Zanimljivo, prije svega nekoliko dana jedan od najboljih košarkaša svijeta James Harden je potpisao novi četverogodišnji ugovor sa Rocketsima vrijedan 170 milijuna dolara i tako srušio apsolutni rekord kada je u pitanju zarada u NBA ligi.

Dodajmo kako Hardenu vrijedi i stari ugovor još dvije godine prije nego li na snagu stupi novi koji će ga za Rocketse vehzati do 2023. godine. Prema starom ugovoru Rocketski će mu morati isplatiti još 58 milijuna dolara, a kada se tome pribroji novi ugovor cifra se penje do vrtoglavih 228 milijuna eura.

Klub je osnovan 1967. godine kao San Diego Rockets, a 1971. je preselio u Houston. Rocketsi su dva puta bili prvaci 1994. i 1995. godine.




Autor:HINA
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.