Hezonja podivljao nakon prekršaja pa urlao na protivnika: ‘Je*em ti mater, da ti je*em glupu’ (VIDEO)

Autor: Bruno Herljević

Hezonju rijetko vidimo u ovakvom, neprimjerenom izdanju.

Hrvatska je sinoć pobijedila Francusku sa 76:70 na prijateljskom turniru uoči početka Olimpijskih igara. Francuzi su bili uvjerljivo inferiornija momčad, dok su Petrovićevi ‘otpisani’ uvjerljivo vladali parketom. Najefikasniji je bio Dario Šarić s 18 poena, a sjajno su igrali i Planinić, Ukić, Simon te Hezonja. No, potonji je utakmicu obilježio i ne jedan pomalo nesportski i neprimjereni način.

Francuzi su ga faulirali krajem treće četvrtine, a Hezonja je izgubio živce i žestoko opsovao protivnika. “Je*em ti mater, da ti je*em glupu”, urlao je Hezonja s parketa na Francuza koji mu je popom prijateljski pružio ruku.

Hrvatsku još čeka finalna prijateljska utakmica turnira Super 4 u Cordobi za drugo mjesto, a igrat će sa Srbijom u ponedjeljak u 23 sata po srednjoeuropskom vremenu.

>>> Probudila se Hrvatska: Na krilima Darija Šarića slavila protiv moćne Francuske (VIDEO)

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.