Screenshot

Grobari napravili kaos na tribini: Tukli navijače koji nisu odali počast nedavno ubijenom zloglasnom vođi (VIDEO)

Autor: Bruno Herljević

Na utakmici ABA lige između Partizana i Olimpije u kojoj je beogradska momčad na kraju slavila, Grobari su izazvali nerede tijekom minute šutnje za bivšeg vođu.

Nedavno izrešetani vođa navijača navijačke skupine koja prati beogradski klub Partizan, Aleksandar Stanković poznatiji kao Sale Mutavi, izazvao je nerede na tribinama čak i nakon svoje tragične smrti. Odnosno, nije ih on osobno izazvao već su Grobari zbog njega namlatili nekolicinu navijača.

Naime, na utakmici ABA lige između Partizana i Olimpije u kojoj je beogradska momčad na kraju slavila, Grobari su izazvali nerede tijekom minute šutnje za bivšeg vođu. Dio navijača odlučio je zviždati tijekom minute šutnje za Saleta Mutavog, a to je loše sjelo navijačima koji su štovali Stankovića pa su ih napali i potjerali s tribine. Nakon što su potjerali ostale navijače, Grobari su nastavili skandirati, ‘Stanković Sale’, u čast svojem tragično preminulom vođi.

Podsjetimo, Sale Mutavi poginuo je u okršaju vatrenim oružje, nasred ulici u Beogradu, za sada ne nepoznati počinitelji isplili su rafal po njegovu autu koji je bio poguban. Najvjerojatnije je bila riječ o okršaju narkomafije. Isto tako, Stanković je ranije osuđivan na pet godina zbog trgovine drogom i posjedovanja oružja, ali se nekako izvukao i prošao nekažnjeno.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.