Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

GODIŠNJI ODMOR POSTAO NOĆNA MORA: Bogdanović i djevojka panično evakuirani iz Turske (VIDEO)

Autor: Bruno Herljević

Ponajbolji hrvatski košarkaš nije mogao ni slutiti u što će mu se pretvoriti godišnji odmor.

Ponajbolji hrvatski košarkaš, Bojan Bogdanović, otišao je na odmor nakon što je s Hrvatskom izborio Olimpijske igre u Rio de Janeiru. Sa svojom djevojkom uputio se u Tursku, odnosno, prema poluotoku Bodrumu, koji se nalazi na mjestu gdje se spajaju Sredozemno i Egejsko more.

Nažalost nije mogao ni naslutiti kao će mu to biti odmor iz noćne more. Godišnji mu je naprasno preknuo vojni udar na turskog predsjednika Recepa Erdogana koji je, prema pisanjima stranih medije, u vrijeme udara boravio u blizini Bogdanovića i njegove djevojke. Također se navodi kako je palo i nekoliko bombi baš u okruženju hotela gdje se Erdogan nalazio. Sve je to na koncu rezultiralo paničnim bjegom iz Turske.

La Ga No…Par dana odmora prije nastavka misije Rio #sretnanovagodina #elbabo #bzb #rioparty #cacemicopcabana

Videozapis objavljuje Bojan Bogdanovic (@44bojan)

Evakuaciju su organizirali Bogdanovićev menadžer u suradnji s menadžerom grčke momčadi Colossus, prenosi Netsdaily. Bojan i djevojka prebačeni su na grčki otok Rodos, a cijela evakuacija trajala je oko sat vremena. Na svu sreću put je prošao bez problema, a Bogdanović se u Grčkoj zadržao nekoliko sati i potom krenuo za Zagreb odakle će za par dana zajedno s ostatkom reperezentacije krenuti put Rija.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.