Screenshot Twitter/Youtube

(FOTO) ŠTO SU TO NAPRAVILI DRAŽENU?! Netsi odaju počast hrvatskoj legendi, ali napravili su kriminalnu grešku

Autor: Bruno Herljević

Ove godine se obilježava 25. obljetnica tragične pogibije najboljeg hrvatskog košarkaša svih vremena Dražena Petrovića. Dražen je izgubio život 7. lipnja 1993. godine u teškoj prometnoj nesreći u Njemačkoj, a NBA klub u kojem je igrao najbolje, New Jersey Nets, danas Brooklyn Nets, odlučio je odati mu počast već ovog mjeseca.

Dražen je NBA karijeru započeo u Portlandu, ali tek je u New Jerseyju dosegao zvjezdani status. U svojoj posljednjoj sezoni za Nets, Dražen je izabran u treću najbolju petorku NBA-a.

Netsi, koji danas igraju u Brooklynu, odlučili su odati počast Draženu već sada u veljači, odnosno na utakmici protiv Chicaga 26. veljače.

Tim su povodom odlučili nagraditi prvih deset tisuća gledatelja koji stignu na utakmicu, figuricom s likom Dražena Petrovića. Nažalost, igračka koju su namijenili pokloniti svojim obožavateljima baš i nije prekvalitetna, odnosno uopće ne sliči na Dražena. Zapravo, da ne nosi taj čuveni dres Netsa s brojem tri ne bi nikada rekli da je to Dražen.

No, ne može se reći da nije lijepa gesta, ipak su se sjetili Dražena i odali mu počast na sjajan način.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.