FOTO: Instagram

(FOTO) NAKARADNO ILI SIMPATIČNO? Ovako izgleda kada košarkaški div oženi sićušnu ljepoticu

Autor: Željka Orešković

Neodoljivo podsjećaju na Shaqa i Nicole

Boban Marjanović srpski je reprezentativac, ali pažnu najviše zaokuplja kada se u javnosti pojavi sa svojom suprugom Milicom. Ona mu je najveća podrška, a jednom prilikom je i priznala da je život s profesionalnim sportašem težak, ali na sve se navikla.

Košarkaš je, pak, priznao kako se u lijepu Milicu zaljubio na prvi pogled, na jednom rođendanskoj zabavi. Simpatičan dvojac u braku je od 2014. godine i imaju dva sina, Vuka i Petra. Ipak, njihove zajedničke fotografije su ono što je najzanimljivije.

FOTO: Instagram

Njihova razlika u visina zaista je golema, čak 61 centimetar i to je ono što je najsimpatičnije.

FOTO: Instagram

Jednom je Milica i komentirala tu razliku u visini te je priznala za zapravo voli čitate komentare o tome jer je u većini slučajeva nasmiju do suza.

FOTO: Instagram

Srpski par imao je i američke dvojnike, a radi se o legendarnom Shaquille O’Nealu i njegovoj bivšoj odabranici Nicole Alexander. Njihova razlika u visini također je ekstremna, ali bili su  jednako simpatični kao Milica i Boban.

FOTO: YouTube

Inače, Shaq je visok 2,16 m, a Nicole 1,54 m i da stvar bude još bolja, ona ga je mogla nositi na leđima.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.