Facebook: KK Cibona (Official)

DRAMATIČNO DO SAMOG KRAJA: Cibona ispustila pobjedu u posljednjim sekundama! (VIDEO)

Autor: Bruno Herljević

Bila je to zaista uzbudljiva utakmica s dramatičnom završnicom u kojoj su Cibosi mogli doći do velike pobjede, ali Eijah Johnson je promašio šut.

U trećem kolu skupine D FIBA-ine Lige prvaka, Cibona je na svojemu parketu poražena od talijanskog Sidigas Avellina s 84:83. Treći je to poraz za redom Vukova u ovome natjecanju, a da stvar bude gora bodove su ispustili u završnici susreta.

Bila je to zaista uzbudljiva utakmica s dramatičnom završnicom u kojoj su Cibosi mogli doći do velike pobjede, ali Eijah Johnson je promašio šut. Svega 30-ak sekundi prije kraja Johnosn je pogodio za vodstvo Vukova 83:81, ali je već u sljedećem napadu Green zabio tricu za Avellino.

Cibosima je ostalo 20-ak sekundi do kraja, a kombnirianje i gradnja akcije trajala je malo predugo da bi onda tri sekunde prije kraja pucao Johnoson, ali lopta nije ušla u obruč. Cibona je time pretrpjela novi poraz u Ligi prvaka.

Kod zagrebačke momčadi najefikasniji je bio Elijah Johnosn s 22 poena, zatim Željko Šakić s 15 koševa i devet skokova te Emir Sulejmanović sa 16 poena. Kod momčadi Avellina Thomas je zabio 22 poena, Leunen i Fesenko po 16 koševa.

U četvrtom kolu, 9. studenoga, Cibona će ugostiti crnogorski Mornar iz Bara.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.