Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Dino Rađa ponudio odličan savjet, a ekspresno su ga odbili: ‘Žao mi je što me nisu poslušali i to baš svi’

Autor: Bruno Herljević

Dino Rađa košarku ima u, što se kaže, malom prstu, stoga bi svakako barem razmisliti o njegovim savjetima, a ne ih glatko odbijati.

Predsjednik Stručnog savjeta Hrvatskog košarkaškog saveza Dino Rađa pratio je sve pripremne utakmice hrvatske košarkaške reprezentacije na turniru Super 4 u Cordobi, a nakon odigranih susreta i trećeg mjesta Hrvatske, Rađa je imao nekoliko opaski i savjeta.

“Budemo li igrali obranu i sveli protivnika na ispod 70 poena, onda imamo šansu protiv svih. Ako budemo primali 80-90, neće biti dobro. To je sukus priče. Igrali smo jako dobro protiv Francuske, sa Srbima bili na jednu loptu, a to su kandidati za medalju. S druge strane, onaj poraz od Argentine po mom sudu nije baš realan jer je stigao nakon dugog puta pa uglavnom mislim da ga ne možemo tretirati previše ozbiljnim”, kazao je Dino, prenose Sportske.

“Žao mi je što me nisu poslušali, i to svi s kojima sam razgovarao i što nismo za Rio uzeli još jednog centra. Nisu željeli čuti, razmišljali su emocijama, a ne glavom. Po mojem sudu, trebao bi nam još jedan centar s kojim bismo mogli proširiti rotaciju”, žali se Rađa, ali odmah napominje, “Ta moja opaska ništa ne znači. Mi smo u stanju i ovako jako dobro igrati. To smo pokazali i u Torinu, ali i u Cordobi. To je jasno. I možemo napraviti dobar rezultat, u to sam uvjeren. Ali obrana mora biti prava”, završava rađa.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.