Screenshot

Dario Šarić sasvim iskreno: ‘Teško mi je, nikad nisam bio u ovakvoj situaciji. Jesam li ja možda kriv?’

Autor:

Šarić je u posljednjoj utakmici protiv Indiane ostvario svoj prvi double-double učinak u NBA-u, ali njegova momčad poražena je u produžetku s 122:115.

Hrvatski košarkaš Dario Šarić startao je sjajnu u svojoj ‘rookie’ sezoni u NBA-u. Iz utakmice u utakmicu sve je bolji i sve više pridonosi i oplemenjuje igru svoje Philadelphie, no šteta je što njegova momčad i dalje uvjerljivo drži posljednje mjesto Istočne konferencije s čak sa sedam poraza u sedam utakmica.

Šarić je u posljednjoj utakmici protiv Indiane ostvario svoj prvi double-double učinak u NBA-u, ali njegova momčad poražena je u produžetku s 122:115. Jasno je kako je Dario bio razočaran nakon utakmice i kako je razočaran činjenicom da još niti jednom njegov učinak nije pomogao Sixersima da dođu do pobjede.

“Baš je čudno, trudiš se iz dana u dan biti bolji na treningu, kako bi to mogao pokazati svima na utakmici i onda ti se dogodi ovo. Izgubiš jednu loptu i zbog jednog šuta izgubimo utakmicu. Teško mi je i nikada u karijeri nisam bio u ovakvoj situaciji. Pitam se zapravo, jesam li ja kriv”, kazao je razočarani Šarić nakon utakmice.

Nije da nema pravo biti razočaran jer je u napadu zabio 14 koševa, dok je u obrani sjajno blokirao i upisao je 12 skokova, ali momčad jednostavno nije imala koncentracije izdržati i održati vodstvo u posljednjim sekundama. Paul George pobjegao je Šariću u zadnjim sekundama i pogodio za produžetke. Šarić je u produžecima bio odličan, ali nije mogao sam.

“Frustrira me to, dajemo sve od sebe, a valjda će i ta pobjeda jednom doći, nadam se već u idućoj utakmici. Parirali smo svima, pa čak i prvaku Clevelandu. Dobar si, a onda ne dobiješ nikakvu nagradu, čudan je to osjećaj, misliš da si bio dobar, a nemaš što za pokazati”, kazao je Dario Šarić.

Autor: