Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Cibona stigla do pobjede u dramatičnoj završnici! (VIDEO)

Autor: Bruno Herljević

'Vukovi' su većinu susreta vodili, ali na kraju susreta drastično su pali i dozvolili Francuzima da izjednače.

Cibona je u dramatičnoj utakmici stigla do svoje druge pobjede u Ligi prvaka. Na parketu Draženova doma pao je francuski Strasbourg s 93:88, ali tek nakon pet minuta produžetka. ‘Vukovi’ su većinu susreta vodili, ali na kraju susreta drastično su pali i dozvolili Francuzima da izjednače. Strasbourgov Amerikanac Slaughter 40 sekundi prije kraja pogađa za 76:76, a na drugoj strani Bošnjak je neprecizan za tri.

U produžecima Bošnjak je bio čovjek odluke, prvo je gađao tricu za 87:82, a u finišu produžetka gađao je sva četiri slobodna bacanja i time je Cibona očuvala pet koševa prednosti.

Kod Cibone najefikasniji je bio Amerikanac Scott Reynolds sa 21 košem i sedam asistencija, potom Ante Žižić sa 15 koševa, Željko Šakić je pridonio sa 14 koševa i 11 skokova, a junak utakmice Bošnjak skupio je 13 poena i četiri asistencije. Kod Strasbourga najbolji je bio Slaughter s 21 košem.

Cibona je napokon promilila s posljednjeg mjesta u skupini i pridružila se momčadima koje imaju učinak 2-4. U sljedećem kolu Lige prvaka Cibona 30. studenoga gostuje u Belgiji kod Oostendea.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.