Facebook: Cibona

Cibona pretrpjela prvi poraz, Partizan je na svom terenu slavila s šest koševa razlike (VIDEO)

Autor: Bruno Herljević

Partizan je posrnuo u posljednjoj dionici u kojoj je Cibona uvjerljivo bila bolja, no, to im nije bilo dovoljno, izgubili su sa šest koševa razlike.

U trećem kolu regionalne ABA lige košarkaši Cibone poraženi su u Beogradi od Partizana s 81:87 (21:25, 21:25, 15:22, 24:17).

Uzavrela atmosfera Hale Pionir i oko sedam tisuća gledatalje dočekale su zagrebačku momčad koja je gubila je u prve dvije četvrtine, a na kraju treće imala je 13 koševa zaostatka. No, Partizan je posrnuo u posljednjoj dionici u kojoj je Cibona uvjerljivo bila bolja, no, to im nije bilo dovoljno, izgubili su sa šest koševa razlike.

Imali su i ranije priliku, u 34. minuti Cibosi su stigli na samo četiri koša razlike, ali nisu uspjeli preokrenuti.

Kod Cibone najefikasniji su bili Šakić sa 28 koševa i osam skokova i Žižić sa 24 koša i sedam skokova, a kod Partizana najbolji su bili Hatcher s 25 i Vrabac sa 12 poena.

Partizan ove sezone ima maksimalan učinak, a Ciboni je ovo prvi poraz. U subotu međusobne snage odmjeravaju Cedevita i Zadar.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.