Foto: Pixell/Goran Kovačić / Facebook / Bojan Bogdanović

Bogdanović prvo potpalio, a sada smiruje strasti: ‘To je bila zezancija, digla se prevelika buka’

Autor: Bruno Herljević

Bogdanović se oglasio nakon što je njegova objava o 'krvavim koljenima' odjeknula poprilično glasno.

Ne znamo što je Bogdanović mislio kada je objavljivao fotografiju iz zrakoplova za Rio, ali ono što je uslijedilo nakon što je slika ‘krvavih koljena’ s porukom “Hvala HKS-u i HOO-u što su se potrudili i priuštili nam komfor kakav zaslužujemo na putu od 32 sata. Uvjeti su nam uvijek bili na nivou”, završila na Facebooku, nije bilo baš tako bezazleno kao što je ponajbolji hrvatski košarkaš mislio.

Malo koji medij nije prenio sliku i poruku Bogdanovića, a došlo je do toga da su se čak i Srbi rugali i uspoređivali uvjete u kojima putuju njihovi reprezentativci s onima u kojima putuju naši. Oglasio se i HKS i to s poprilično neuvjerljivim objašnjenjem. Na koncu je Bogdanović odlučio malo izgladiti situaciju i trzavice uoči početka Olimpijskih igara.

“Digla se prevelika buka oko te moje fotografije. Bila je to prvenstveno zezancija i moj odgovor na ono kako su drugi putovali. Što se nas tiče, nema tu nekih problema, u Rio bismo išli i pješice. Uostalom, igrao sam ja za reprezentaciju i neke kvalifikacije proteklih godina kad smo putovali po cijele dane pa se nitko od nas nije bunio”, objasnio je Bogdanović, prenose Sportske.

Očito je da je cijela žalopojka ipak otišla malo predaleko, a važno je da Bogdanović napravio prvi korak jer nam zasigurno ne trebaju ovakve trzavice prije OI.

>>> Srbi se rugaju hrvatskim košarkašima: ‘Orlovi širili krila, Hrvati derali koljena’ (FOTO)

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.