Photo: Igor Kralj/PIXSELL

‘Babo’ rekao ono što smo svi htjeli čuti: Poruka Bojana Bogdanovića oduševila tisuće navijača (FOTO)

Autor: Bruno Herljević

Baš je njemu ovo ispadanje možda i najteže 'sjelo' pa je nakon susreta izjavio kako mu je teže bilo izgubiti četvrtfinale od ovakvog rivala nego od bilo koje druge reprezentacije.

Hrvatska košarkaška reprezentacija ispala je u četvrtfinalu košarkaškog turnira na Olimpijskim igrama u Riju od reprezentacije Srbije. Bio je to gorak poraz, ali ne zato što su ‘otpisani’ poraženi od ljutog rivala, već zato što su bili toliko blizu pobjedi. Hrvatsku je na cijelom natjecanju nosio i predvodio maestralni Bojan Bogdanović. Sve mu je ulazilo, ali jednostavno nije mogao sam izvojevati baš svaku pobjedu na Igrama.

Baš je njemu ovo ispadanje možda i najteže ‘sjelo’ pa je nakon susreta izjavio kako mu je teže bilo izgubiti četvrtfinale od ovakvog rivala nego od bilo koje druge reprezentacije. Samo u utakmici sa Srbijom, ‘Babo’ je upisao čak 28 poena, ali bilo je to ipak premalo za slavlje.

Nekoliko dana nakon ispadanja, Bojan je hladne glave i smirenih strasti odlučio navijačima i cijeloj Hrvatskoj poslati značajnu poruku putem svojeg Facebook profila.

“Prije svega želio bih se svima zahvaliti na porukama podrške, a takvih je bilo i više nego što sam se nadao i mnogo više nego što sam dobio u dosadašnjoj karijeri. Puno smo napravili ovog ljeta samim odlaskom u Rio i vraćanjem bar dijela ljudi koji istinski vole ovaj sport i toliko dugo nas čekaju da napravimo nešto za Lijepu Našu. Kao ni moji suigrači nisam se zadovoljio samim nastupom na Igrama pa ostaje gorak okus jer znam da smo mogli više, bar jednu stepenicu više. Pozdrav svima, a naročito zlim jezicima koji se neće još dugo naslađivati jer ćemo “Vratiti Dite Materi”, poručio je ‘Babo’.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.