Screenshot

‘AMERI’ SRBIMA TRLJAJU SOL NA RANU: Ovom sprdanju se smije cijeli svijet (VIDEO)

Autor: Bruno Herljević

Američki voditelj Conan O'Brien ismijao je pred cijelim svijetom poraz Srbije od SAD-a u finalu Olimpijskih igara.

Nekoliko dana nakon što je američka košarkaška reprezentacija pomela Srbiju u finalu olimpijskog turnira, na ‘zub’ ih je uzeo poznati televizijski voditelj Conan O’Brien. On je u svojoj emisiji odlučio ismijati srpsku košarkašku reprezentaciju koja je izgubila s 30 razlike 96:66.

Na početku emisije obratio se gledateljima i kazao kako je SAD uvjerljivom pobjedom nad Srbijom osvojio zlatnu medalju, a onda je objasnio kako ne može pustiti sažetak utakmice zbog autorskih prava. Bila je to samo blijeda najava za urnebes koji je uslijedio. Zastori su se razmaknuli, a iza nje su stajala dvojica Afroamerikanaca koja su demonstrirala kako je SAD s lakoćom razbio Srbiju. Komično je bilo to što je afroamerički dvojac igrao protiv dvoje djece koji su za ovu potrebu simulirali reprezentaciju Srbije.

Provokaciju Amerikanaca komentirao je i srpski portal Sportske.net.

“Nizak udarac – Ameri rešili da nam stanu na muku!”, naslov je teksta na tom portalu. U nastavku teksta Sportske još pišu: “par dana nakon što je košarkaška reprezentacija Srbije pretrpjela uvjerljiv poraz u finalu Olimpijskih igara iz SAD-a stiže snimak koji se nimalo neće svideti našem narodu.”

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.