IZNENAĐENJE: Ranieri dobio otkaz u Leicesteru, navijači bijesni…

Autor: Andrija Kačić Karlin

Nije to prvi otkaz u životu Ranieriju, dobivao je on otkaze i u Juventusu, u grčkoj reprezentaciji, ta i Chelsea ga je otpustio, makar je ovaj ipak iznenađujuć.

Talijanski trener Claudio Ranieri koji je u prošloj sezoni senzacionalno doveo Leicester do naslova engleskog prvaka dobio je otkaz u srijedu navečer. Objavio je to klub koji očito nije imao ni strpljenja ni zahvalnosti trpjeti loše ovosezonske rezultate Leicestera koji se u Premier ligi bori za ostanak, dočim u Ligi prvaka igra bolje, no protiv Seville je djelovao baš inferiorno, makar se poraz 1-2 ne može smatrati pogubnim. Jer, igra se uzvrat.

Nije to prvi otkaz u životu Ranieriju, dobivao je on otkaze i u Juventusu, u grčkoj reprezentaciji, ta i Chelsea ga je otpustio, makar je ovaj ipak iznenađujuć. Po društvenim mrežama i forumima osjeća se silan bijes navijača Leicestera koji se ljute na klupsku upravu koja nije osnažila momčad, te su sve nevolje pale na pleća trenera koji ih je sve skupa navikao na senzacionalne rezultate.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.