Facebook

HAMILTON ŠOKIRAO NAVIJAČE: ‘Mogao bih se oprostiti na kraju sezone’

Autor: Bruno Herljević

"Tko kaže da bi moje nasljeđe u tom slučaju bilo manje nego da se oprostim za pet godina? Tko to može reći", izjavio je 32-godišnji Britanac.

Britanski vozač Formule 1, Lewis Hamilton, najavio je kako bi već ove godine mogao završiti karijeru. Trofejni vozač Formule 1 izjavio je to uoči utrke u Azerbajdžanu, ali napomenuo je kako još nije donio konačnu odluku.

“Moja sudbina je u mojim rukama i mogao bih se umiroviti na kraju sezone. Tko kaže da bi moje nasljeđe u tom slučaju bilo manje nego da se oprostim za pet godina? Tko to može reći”, izjavio je 32-godišnji Britanac.

“Ne volim planirati jer nikad ne znam što me čeka i ne znam što ću napraviti. Želim da me se ljudi sjećaju kao što se sjećaju Ayrtona Senne. Uvijek mi je bio cilj sličiti mu. Želim ostati u sjećanju kao žestoki, ali pošten natjecatelj”, pojasnio je Hamilton.

Ove sezone trostruki prvak Formule 1 vodi napetu borbu za naslov sa Sebastianom Vettelom. Ukupno je u karijeri ostvario 56 pobjeda te je po broju pobjeda odmah iza rekordera Michaela Schumachera (91).

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.