FIFA kaznila srpskog izbornika Antića

Autor: hina

Antić je kažnjen zbog "razgovora" s urugvajskim sucem Jorgeom Larriondom poslije utakmice koju je Srbija izgubila 1:2 i tako ostala bez plasmana u osminu finala.

Disciplinska komisija Međunarodne nogometne federacije (FIFA) suspendirala je srpskog izbornika Radomira Antića na četiri utakmice, te novčano kaznila sa 10.500 eura zbog neprimjerenog ponašanja nakon utakmice protiv Australije u trećem kolu D skupine svjetskog prvenstva.

Antić je kažnjen zbog “razgovora” s urugvajskim sucem Jorgeom Larriondom poslije utakmice koju je Srbija izgubila 1:2 i tako ostala bez plasmana u osminu finala. Antić je Larriondi zamjerio što nije svirao jedanaesterac u završnici utakmice.

Antić će kaznu odraditi u iduće četiri službene utakmice, što znači da će propustiti otvaranje kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2012. godine. Nogometni savez Srbije nezadovoljan je kaznom i najavio je žalbu.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.