Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

VUJOVIĆ SE JEDVA PRIBRAO: Plakao u hodniku nakon utakmice s Nijemcima

Autor: Željka Orešković

Iako je na terenu pokazao temperamentnu stranu, daleko od kamera se raspao

Veselina Vujovića sudačke odluke, na utakmici protiv Njemačke, izbacile su iz takta. Naime, nakon kraja utakmice i pregledavanja snimke suci su slovenskom igraču dali crveni karton, a nijemcima dosudili pucanje sedmerca, što su oni iskoristili za izjednačavanje.

Situacija je to koja je zaboljela mnoge, a najviše, čini se, njega. Dok su navijači bili revoltirani i nisu mogli vjerovati što se dogodilo, Vujović je u hodniku zaplakao. Samo trenutak prije toga jedva ih je susprezao kako bi dao, koliko toliko, staloženu izjavu za medije.

 

Nakon utakmice Vujović je kazao:

“Eto, to je jedno rukometno pravilo za koje ne zna nitko osim sudaca i delegata. Ono kaže da, ako nisi udaljen tri metra od izvođača u zadnjim sekundama, onda, budući da nema vremena da te isključe, dosude sedmerac. Prvi put u povijesti je primijenjeno to pravilo, baš protiv Slovenije. Da je bilo imale pravde, Slovenija bi danas imala četiri boda, a zamislite, ima jedan”.

 

 




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.