Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

VUJOVIĆ RIGAO VATRU ZBOG EHF-a! ‘Bavim se ovime 45 godina i ne poznajem pravila. Postat ću rudar’

Autor: Bruno Herljević

Nakon utakmice čestitao je Makedoncima i onda krenuo rigati vatru.

Makedonci i Slovenci odigrali su jednu od najnapetijih utakimca u dosadašnjem dijelu rukometnog Eura u Hrvatskoj. Neizvjesno je bilo svih 60 minuta, a na kraju je Makedonija slavila s 25:24.

Dok su Makedonci slavili, Veselinu Vujoviću nije bilo smiješno, on je bio bijesan na rumunjske suce, koji se zaista nisu pokazali. No, rumunjski par oštetio je podjednako obje momčadi pa tako Vujović ipak nije imao nekog prava tražiti razlog za poraz u suđenju.

Nakon utakmice čestitao je Makedoncima i onda krenuo rigati vatru.

“Svojim igračima ne zamjeram, zamjeram jedino sebi jer u ovih 45 godina u rukometu ne poznajem pravila igre. Ovakvo suđenje ne odgovara nikome. Odgovara samo onima koji delegiraju ovakve suce. Ne želim reći da je moja ekipa bila oštećena suđenje. Kod 90 posto njihovih odluka nisam shvatio što žele reći. Ako iz EHF-a kažu da je ovo bilo dobro suđenje, onda ću ja promijeniti posao, bavit ću se nekim lakšim zanimanjem, evo recimo rudarstvom”, sarkastično će Vujović.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.