Photo: Igor Kralj/PIXSELL

VUJOVIĆ POGRDNO NAZVAO MALI HRVATSKI GRADIĆ: ‘Iskreno, ne znam što ćemo u toj vukoje*ini’

Autor: Bruno Herljević

Ipak je malo pretjerao s izjavom...

Slovenski rukometaši stigli su u Varaždin sa svega jednim bodom, a trenutno imaju isto toliko jer su izgubili od Danske. Bili su dosta blizu Vujovićevi odabranici, ali na kraju su ipak Danci pokazali premoć i slavili te im zatvorili put do polufinala.

Momčadi iz varaždinske skupine smještene su u Svetom Martinu na Muri, a Slovenci sada imaju tri sloboda dana do sljedeće utakmice.

“Prvi put na velikom natjecanju imam tri dana pauze. Iskreno, ne znam što ćemo raditi u onoj vukoj…, kako se zove, San Martin, gdje nemaš ništa, ni vuka ni ćuka. Nešto ćemo izmisliti, razmišljam da ih pustim na jedan dan kući s obzirom na to da smo tu, na granici”, izjavio je crnogorski strateg i izbornik Slovenije, Veselin Vujović, prenose Sportske novosti.

Vujović vjerojatno nije mislio izravno uvrijediti mjesto i mještane u kojima je njegova momčad smještena i inače je poznat kao šaljiv čovjek i ‘showman’, ali ipak je malo pretjerao s izrazom.

Sveti Martin nije veliko mjesto, ima tek dvije i pol tisuće stanovnoka, ali opet neko poštovanje mora postojati pogotovo kada je riječ o izborniku neke zemlje jer on je također na neki način diplomat i predstavlja tu zemlju u svijetu. Hoteli i toplice u Sv. Martinu na Muri su zaista luksuzni i Slovencima sigurno ne nedostaje ništa.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.