Photo: Slavko Midzor/PIXSELL

(VIDEO) EVO ZAŠTO SE TOLIKO PRIČA O ŠVEĐANIMA! Najopasniji igrač: ‘Znamo kako igrati s Hrvatskom’

Autor: Bruno Herljević

Jedan od najopasnijih igrača i ponajbolji igrač u momčadi je vratar Mikael Appelgren, koji je Srbe izludio obranama, čak ih je 19 skupio.

Hrvatska u utorak igra posljednju i najvažniju utakmicu grupne faze Europskog prvesntva protiv Švedske, koja je do sada skupila pobjedu protiv Srbije i poraz protiv Islanda. Protiv skandinavskog rivala odligrali su loše, što ih je na kraju stajalo bodova, ali protiv Srba su pokazali zašto ih se smatra opasnima.

Jedan od najopasnijih igrača i ponajbolji igrač u momčadi je vratar Mikael Appelgren, koji je Srbe izludio obranama, čak ih je 19 skupio.

“Dvoboj sa Srbijom je naše pravo stanje. Igrali smo slobodnije i s manje pritiska. Nadam se da ćemo tako i nastaviti. Na zadnjem prvenstvu imao sam bolje utakmice što se postotka obrana tiče, ali ovo je svakako jedna od mojih boljih izvedbi. Morali smo pobijediti da se oporavimo nakon lošeg izdanja protiv Islanda. Dobro smo krenuli, a pogotovo sam zadovoljan što smo opet pojačali kad su nam se približili”, rekao je švedski golman nakon pobjede nad Srbima.

Komentirao je i igru Hrvatske.

“Impresionirali su me. Iako je Duvnjak ozlijeđen, imaju dovoljno dobrih igrača. Cindrić je među najboljim razigravačima svijeta. Krase ih snažna obrana s vratarima i kontre. Moramo igrati brzo i još brže trčati natrag u obranu”, izjavio je to vratar Švedske, prenosi Slobodna Dalmacija.

Vratar Appelgren trenutno je na 30 obrana i visokih 44 posto na cijelom turniru. Dakle, ako se on razbrani mogli bi imati problema.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.