Photo: Slavko Midzor/PIXSELL

ŠVEĐANI OTKRILI RECEPT ZA HRVATSKU: ‘Da, to je bio ključ naše pobjede’

Autor: HINA/B.H.

"Nadam se da ćemo ovako nastaviti i u Zagrebu", kazao je švedski izbornik

Moja momčad je večeras protiv Hrvatske izgledala sjajno i nismo imali slabu točku, izjavio je švedski izbornik Kristijan Andresson nakon pobjede nad Hrvatskom.

“Mislim da smo u prvom poluvremenu igrali odličnu obranu, a u napadu smo bili skoro nepogrešivi, Nakon što smo ovo prvenstvo počeli razočaravajuće, porazom od Islanda, uspjeli smo sve prebroditi i pokazati svoje pravo lice. Nadam se da ćemo ovako nastaviti i u Zagrebu”, kazao je švedski izbornik čija momčad prenosi maksimalna četiri boda u drugi krug.

“Naša obrana je bila ključ ove pobjede. Uspjeli smo zaustaviti njihove glavne igrače, a Hrvatskoj nismo dopustili valjda nijedan laki pogodak. Drago mi je što smo se digli nakon one kalvarije s Islandom”, izjavio je švedski branič Johan Jakobsson.

Autor:HINA/B.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.