Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

NEĆETE VJEROVATI ŠTO JE SRPSKI RUKOMETAŠ REKAO O SPLITU

Autor: Željka Orešković

Progovorio o dojmovima nakon prvog kruga Eura

Srbija se na fantastičan način oprostila od Splita, pobjedom nad Islandom 29:26, ali da bi prošli dalje, moraju navijati da Švedska pobjedi Hrvatsku. Ipak, čini se kako baš nemaju vjere u njih.

“Nitko ne vjeruje da Švedska može uzeti bod protiv Hrvatske. Tužni smo, nemamo što drugo reći. Borili smo se, pružili sve od sebe i na kraju je to bilo dovoljno za pobjedu. Prije svega, igrali smo dobro u obrani, ali nismo uspjeli slaviti sa četiri gola, nego s tri. Što je tu je”, kazao je Žarko Šešum, koji je Islandu zabio pet goloca, kao i Bogdan Radivojević.

Orlove je samo gol dijelio od izravnog prolaska, ali nisu imali sreće, šut Nenadića u posljednjim je sekundama obranio vratar Gustavsson.

“Borili smo se i u prve dvije utakmice, odigrali maksimalno, ali zasluženo smo izgubili od Hrvatske i Švedske, protiv kojih smo promašivali zicere. Danas smo puno bolje šutirali, igrali obranu i bili kompaktniji, a vratar Cupara je jako dobro branio i mislim da je to bio ključ pobjede. Na kraju je bio cilj spustiti dva pivota i sa sedam igrača spustiti zonu, kako bi igrač u zaletu šutirao, ali je lopta na kraju ostala na gol-liniji”, objasnio je Šešum.

Igrači Srbije na kraju su ispraćenipljeskom iz Spaladium Arene, ako ništa drugo, sa sobom će ponijeti tu lijepu s sliku s Eura.

“Lijepo je dobiti pljesak gledatelja na kraju i mislim da je zasluženo. Bila je to lijepa utakmica za gledanje, pogotovo za neutralne navijače koji se ne moraju puno nervirati. I nakon utakmice s Hrvatskom splitska publika je bila jako korektna i vidi se da vole sport, to je za pohvalu. Organizacija je bila odlična i osjećali smo se jako dobro od samog dolaska u Split. Hotelsko osoblje bilo je nevjerojatno ljubazno, čak smo šetali malo pored mora… Bilo je sve fenomenalno”, pohvalio je srpski bek hrvatsku gostoljubivost.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.