Photo: Slavko Midzor/PIXSELL

ISLANDSKI IZBORNIK ZNA TOČNO KADA SU SE RASPALI: Červar ih je uništio ovim potezom!

Autor: HINA/B.H.

Legenda islandskog rukometa Aron Palmarssson također žali zbog prvih deset minuta drugog dijela.

Ne mogu reći da je moja momčad igrala loše, a utakmica je odlučena u prvih deset minuta drugoga poluvremena, izjavio je islandski izbornik Geir Svensson nakon poraza u Hrvatske na EURU u Splitu,

“Čestitam Hrvatskoj, a svojim momcima stvarno ne mogu skoro ništa zamjeriti. Odigrali smo odlično prvo poluvrijeme, bili smo čvrsti u obrani, a ni u drugom dijelu nismo izgledali loše. Nismo imali sreće, a hrvatski vratar Stevanović je obranio nekoliko ključnih lopti. Ne znam što se dogodilo početkom drugog dijela, Hrvatska je zaigrala “sedam na šest” u napadu, odvojili su se, a pred onakvom publikom tako kvalitetnu reprezentaciju kao što je Hrvatska nemoguće je dostići. Možda je poraz od sedam razlike previsok, a nama ostaje da popravimo sve pogreške i koncentriramo se na utakmicu sa Srbijom”, izjavio je razočarani islandski izbornik. koji je za Luku Cindrića kazao kako je znao da će kvalitetno nadomjestiti Domagoja Duvnjaka.

“Cindrić je igrao očekivano, ja sam i otprije znao da je odličan igrač”.

Legenda islandskog rukometa Aron Palmarssson također žali zbog prvih deset minuta drugog dijela.

“Izgubili smo utakmicu od periodu od 30. do 40. minute i jako sam razočaran samo zbog tog dijela. Sve osim toga bilo je jako dobro, igrali smo onako kako smo željeli protiv motiviranog domaćina jedino što smo se ispromašivali. Mislim da bi ovo što smo pokazali protiv Hrvatske moralo biti dovoljno za Srbiju”.

Autor:HINA/B.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.