Photo: Igor Soban/PIXSELL

Dinamo protiv češkog Slovackog nije izbjegao poraz, drugi u četvrtoj utakmici

Autor: Andrija Kačić Karlin

Česi s poveli u 9. minuti golo Daničeka, u 53. minuti na lijepu asistencij Ćorića izjednačio je Gojak. No, Zajic je samo tri muinute kasnije dao pobjedonosni gol za češku momčad.

Dinamo nije izbjegao poraz četvrtoj prijateljskoj utakmici na pripremama Sloveniji. Sada je momčad bugarskog trenera Ivaja Peteva svladao češki Slovacko 2-1. Jedini pogodak za Dinamo dao je Gojak u 52. minuti.

Iako je Dinamo igrao u izmjenjenom sastavu to ne opravdava “modre” za loš partiju. Dinamo je tako na pripremama imao dvije pobjede i dva poraza, nogometaši Dinama su Muru i Vorsklu, a izgubili od ruskog Tosnog i danas od Čeha.

Česi s poveli u 9. minuti golo Daničeka, u 53. minuti na lijepu asistencij Ćorića izjednačio je Gojak. No, Zajic je samo tri muinute kasnije dao pobjedonosni gol za češku momčad. Nogometaši Dinama se odmah vraćaju u Zagreb na nastavak priprema, a u subotu 15. srpnja, igraju prvu takmici 1. kola HNL-a , protiv Istre 1961.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.