Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Červar vraća Alilovića na vrata, na tribine će opet Pešić

Autor: Hina

Pešić i Alilović se izmjenjuju u sastavu reprezentacije uz Ivana Stevanovića koji je branio u sva četiri dosadašnja dvoboja

Izbornik hrvatske muške rukometne reprezentacije Lino Červar izvršio je pravo na četvrtu zamjenu igrača na Europskom prvenstvu, za subotnju utakmicu protiv Norveške umjesto Ivana Pešića u sastav je vraćen Mirko Alilović.

Alilović je bio u sastavu i na prve dvije utakmice prvog kruga protiv Srbije i Islanda u Splitu, da bi ga u dvoboju protiv Švedske zamijenio Pešić.

Pešić je bio u sastavu i u susretu prvog kola drugog kruga protiv Bjelorusije u četvrtak, no sada je opet morao svoje mjesto prepustiti Aliloviću.

Pešić i Alilović se izmjenjuju u sastavu reprezentacije uz Ivana Stevanovića koji je branio u sva četiri dosadašnja dvoboja.

 

Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.