(VIDEO) SVIJET MMA-a U ŠOKU! Preminuo bivši UFC-ov borac: Pogledajte snimku nokauta nakon kojeg se nije probudio

Autor:

Karijeru u borilačkom svijetu započeo je 2006. godine, a ugovor u UFC-u zaradio je kao član King of The Cage promocije nakon devet pobjeda u deset nastupa.

Borilački svijet zavijen je u crnu nakon što je bivši UFC-ov teškaš Tim Hauge preminuo u dobi od 34 godine. Do stravičnog događaja došlo je nakon nokauta u boksačkom meču u Edmontonu prije dva dana. Adam Braidwood nokautirao je Haugea, a Tim je nakon toga završio u komi.

Hosipitaliziran je i ustanovljeno mu je teško krvarenje u mozgu. Uslijedila je hitna operacija, nakon koje su ga liječnici zadržali u komi. Nažalost, Tim se nije probudio.

Karijeru u borilačkom svijetu započeo je 2006. godine, a ugovor u UFC-u zaradio je kao član King of The Cage promocije nakon devet pobjeda u deset nastupa. U najjačoj svjetskoj promociji debitirao je protiv Pata Barryja i to pobjedom, ali onda je tri puta za redom izgubio i UFC ga je otpustio.

Dalje u karijeri nastupao je u mnogo manjih promocija, a ukupni skor mu je 21-13. Posljednje vrijeme zarađivao je boksanjem, a nakon što je kao boksač upisao prvu pobjedu, uslijedila su tri poraza za redom, a ovaj posljednji bio je koban.

 

Autor: